گاهی اوقات، مردم به سادگی بر این باورند که گندم امروز تبریز و گلوتن ذاتا برای سلامتی مضر هستند. در موارد دیگر، گندم یا گلوتن ممکن است علائم واقعی ایجاد کند.
تعداد افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی می کنند از افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند بیشتر است.
این وضعیت که حساسیت به گلوتن یا حساسیت گندم غیر سلیاک نامیده می شود به عنوان یک واکنش نامطلوب به گندم بدون هیچ گونه واکنش خود ایمنی یا آلرژیک تعریف می شود.
علائم اغلب گزارش شده حساسیت به گندم شامل درد شکمی، سردرد، خستگی، اسهال، درد مفاصل، نفخ و اگزما است یک مطالعه نشان می دهد که در برخی افراد، علائم حساسیت به گندم ممکن است توسط موادی غیر از گلوتن ایجاد شود.
شواهد نشان میدهد که حساسیت گندم توسط فروکتانها ایجاد میشود که متعلق به دستهای از الیاف معروف به FODMAPs هستند.
مصرف زیاد FODMAPs در رژیم غذایی باعث تشدید IBS می شود که علائمی مشابه علائم بیماری سلیاک دارد در واقع، تقریبا 30 درصد از افراد مبتلا به IBS حساسیت گندم را تجربه می کنند.
IBS یک بیماری شایع است که با درد شکم، نفخ، عادات نامنظم روده، اسهال و یبوست مشخص می شود در افرادی که اضطراب را تجربه می کنند و اغلب توسط یک رویداد استرس زا در زندگی ایجاد می شود، شایع تر است.
حساسیت به گندم در میان افراد مبتلا به IBS رایج است اگرچه FODMAP ها – که در گندم یافت می شوند علائم را بدتر می کنند، اما دلیل اصلی IBS در نظر گرفته نمی شوند.
مطالعات نشان می دهد که IBS ممکن است با التهاب با درجه پایین در دستگاه گوارش همراه باشد اگر این شرایط را دارید، بهتر است مصرف گندم را محدود کنید.
آلرژی غذایی یک بیماری شایع است که توسط یک پاسخ ایمنی مضر به پروتئین های خاص ایجاد می شود گلوتن موجود در گندم یک آلرژن اولیه است که تقریباً 1٪ از کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد.
در بزرگسالان، آلرژی اغلب در میان افرادی که به طور منظم در معرض گرد و غبار گندم معلق در هوا هستند گزارش می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.